FORSIDEN
NOVEMBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
14. juni 2015


Direkte til nådens trone


 

Hebr. 4,16: ”Lad os derfor med frimodighed træde frem for nådens trone for at få barmhjertighed og finde nåde til hjælp i rette tid.”

 

En dag fik jeg en opringning fra én af vore venner, som sagde: ”Vi behøver ikke alle mellemledene så som regler, formularer eller ritualer, vi kan gå direkte til nådens trone.” I grunden godt sagt - og det supplerer på en udmærket måde dagens ord, hvor vi opfordres til at træde frem for nådens trone.

 

Det er almindelig kendt, at henvendelser til samfundets øverste myndigheder kræver formularer i stakkevis. Nogle kalder det for papirnusseri, men det er nu engang nødvendigt for at et samfund kan fungere.

 

I mange religioner har man ligeledes regler og ritualer, som skal opfyldes, før man kan henvende sig til guddommen, ja, nogle steder skal man endog pine sig selv med kroge og spyd for at opnå guddommens gunst, men i kristendommen er der direkte forbindelse til højeste autoritet.

 

I det gl. testamente læser vi om lovbud, som skal overholdes, for at man kan være sikker på at blive bønhørt. I det nye Testamente er der én, som har opfyldt hele loven, for at enhver kan få direkte adgang til Gud.

 

Det var Jesus, der banede en frelsens vej og åbnede en frelsens port. Han førte os fra lovens trældom over i nådens rige. ”Nu derimod,” skriver Paulus, ”da I er i Jesus Kristus, er I, som engang var langt borte, kommet nær på grund af Kristi blod. Han friede os ud af mørkets magt og førte os over i sin elskede Søns rige”. Ef. 2,13 og Kol. 1,13. Se, det er evangelium, et glædeligt budskab, og det må vi godt øve os i at undres over. Jesu herlighed blev vor herlighed. Søren Kierkegård har sagt: ”Er der noget, man i disse tider har glemt, så er det: at forundre sig. Det højeste forkyndes, det vidunderligste, men ingen forundrer sig! Det forkyndes, at der er syndernes forladelse, men ingen siger: Det er umuligt”.

 

Lad os forundres over, at Jesu død på korset betyder tilgivelse og evigt liv for enhver, som tror. Da Jesus døde, revnede forhænget, et ca. 8 cm tykt tæppe, til det Aller Helligste. Nu var det ikke bare ypperstepræsten, der én gang om året måtte gå direkte ind til Gud, nej, nu fik alle adgang. Alle mellemledene blev fjernet, og det er Kristendommens varemærke og styrke. Det må vi benytte os af - også i dag.

 

Ved Jesu fødder en stille stund,

når ordet møder mig fra hans mund.

Når jeg med Jesus alene er,

da er det lykke at leve her.

 

Så lad der komme, hvad komme vil,

jeg kender stedet, jeg iler til,

hvor jeg med Jesus alene er;

på ny han giver mig hvile der.

                                  Matias Orheim


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkGood Morning

af og med Mandisa


 

 

 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Juni 2015. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
23 
24 
25 
26 
27 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002