FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
7. juli 2014


'Den lille bibel' hos Peter


 

1. Pet. 3,18: ”For også Kristus led én gang for menneskers synder, som retfærdig led han for uretfærdiges skyld for at føre jer til Gud. Han blev dræbt i kødet, men gjort levende i Ånden.”

 

Et herligt ord, som Peter har givet os her. Han kommer ind til sagens kerne, som er Jesu stedfortrædende død. Vi må aldrig i vor kristendomsforståelse ”nå længere” end Peters udsagn.

 

Det må være Jesus og hans død for os, der hele tiden skal være på ”hjertets nethinde”, for det er i forsoningsofferet Guds hjertelag åbenbares: ”At han elskede os så højt, at han gav…”

 

Da jeg en dag læste verset var det ordene ”for at føre jer til Gud”, der greb mig. Jesus vidste, at vi ikke i egen kraft eller med gode gerningers hjælp kunne nå ind til Gud. Som den hellige og Almægtige Gud han er, tåler han ikke, at mennesket træder frem i eget navn. Nej, det skal være i hans egen søns navn, men da er vejen også åben for alle.

 

Det er meget inspirerende at dvæle ved Peters ord om ”at føre jer til Gud.” Det var magtpåliggende for Jesus at hengive sig til Guds vilje hvert eneste minut, for det var jo menneskers frelse, det hele drejede sig om.

 

Hele Jesu hjerte var fyldt med dette ene ønske, at føre mennesker til Gud, og han vidste, at der kun var én vej, og det var vejen om ad Golgata. Derfor lod han hånt om alle forhindringer. Ingen nederdrægtighed, hån eller spot skulle få ham til at vige en tomme. Guds store frelsesplan skulle føres igennem, koste, hvad det koste ville.

 

Under hele frelsesprocessen var han i inderlig bøn til sin himmelske far. Alt skulle lægges frem for ham samtidig med at han lyttede intenst til Faderens røst. Det var igennem dette bønnens fællesskab, at Jesus modtog idéer til sit mangfoldige virke - med lægedom for syge og en mesterlig pædagogisk undervisning. Samtidig bad han også for sine disciple. ”Jeg bad for dig, at din tro ikke må glippe” står der så smukt om Peter hos Lukas. 22,32. Jo, det er et privilegium at være et Guds barn alene for Jesu skyld. Det giver frimodighed og glæde i hverdagslivet.

 

Glem aldrig ”Den lille bibel” hos Peter. Det er jo forholdsvis nem at huske, for det er kun to vers mere end ”Den lille bibel” hos Johannes, som er 3,16.

 

Bøn:

 

Herre, vi takker dig for den iver,

du lagde for dagen for at føre os til Gud.

Intet lod du dig standse af.

Selv ikke de modbydelige angreb

fra Djævelen og hans åndehær

kunne standse dig.

Du påtog dig de sværeste lidelser

for netop at føre os til Gud.

Tusind gange tak.

                                Amen


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkModtag pr e-mail hver dag - gratis - Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt herHeart of Worship


 

 

 


 

 
   

Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679Juli 2014

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
27 
 
28 
29 
30 
31 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerneStøt os økonomisk og vi sender gerne ovenviste trykt som visitkort (5x8,5 cm), som så kan deles ud til venner og søgende.

 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.

 

Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre fornemme og arbejde i Ånden -  og ligeledes med økonomisk hjælp. Der er tre husstande som har valgt at støtte os med et beløb hver måned, og det takker vi for, men vi vil gerne opfordre endnu flere til at give en lille skærv til arbejdet.

 

Hver måned modtager vi bl.a. 31 kr. fra et ægtepar. I begyndelsen studsede vi over beløbet, men fandt hurtigt ud af, at de med ordene ”Tak for dagens andagt” gav mindst en krone pr. dag. Det ser måske umiddelbart ikke ud af meget, men 31 x 12 bliver til 372 kr. om året. Vi er yderst taknemmelige. De fleste kan jo godt undvære en kr. pr dag og hvis nogle flere ville yde f.eks. dette ... så, ... mange bække små .... Det skal blot omsættes til handling. På forhånd siger vi tak for hver en gave uanset størrelse, så vi fortsat kan velsigne mange mennesker og støtte op og efter bedste evne medvirke til at hjælpe omkring de behov der løbende kommer. 

 

Vi takker Herren for de 10 år denne andagtstjeneste har fungeret og for den store vækst han har tildelt os. Det er dejligt at medvirke til, at betjene et stigende antal mennesker og at se, at der er flere og flere nye og søgende kristne imellem læserskaren.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002