FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
12. februar 2017Det samme ord to dage i træk


 

Sal. 73,23-26: ”Dog bliver jeg altid hos dig, du holder mig fast om min højre; du leder mig med dit råd og tager mig siden bort i herlighed. Hvem har jeg i Himlen? Og har jeg blot dig, da attrår jeg intet andet på jorden! Lad kun mit kød og mit hjerte vansmægte, Gud er mit hjertes klippe, min del for evigt.”

 

Vi ved vist alt for godt, at gentagelse fremmer forståelsen. Vi har eksemplet med Samuel, der møder Guds kald. Hver gang lyder det: ”Samuel, Samuel!” og til sidst bliver Samuel klar over, at det er Gud, der har noget på hjerte. Samuel rejser sig op og får et alvorsord med på vejen, om hvad der vil ske i Israel.

 

Vi har også eksemplet med David i Salme 62, hvor han siger: ”Én gang talte Gud, to gange hørte jeg det: at magten er Guds, og miskundhed er hos dig, O Herre.”

 

Og Peter ikke at forglemme. Tre gange hører han alvorsordene fra Jesus: ”Simon, Johannes’ søn, elsker du mig?” Jeg tror aldrig Peter glemte disse ord. En lektie for livet. Jo, det er godt at blive mindet om Guds ærinde to til tre gange, så kan det være det bundfælder sig og sætter sig fast i hjertekammeret.

 

I mange år har jeg haft glæden ved at benytte mig af mannakorn. Desværre er det ikke så populært mere. Jeg stod engang på et museum og så en mannakornkasse i en glasmontre. Det skulle selvfølgelig henlede folks opmærksomhed på fortiden, hvor mannakorn var almindelig brugt. Men nu levede man i moderne tider, så hvad skulle man så bruge mannakorn til?

 

Jeg husker min nu afdøde onkel fortælle, at når han sådan var inviteret på et almindeligt familiebesøg, og aftenen skulle afsluttes, var det almindeligt, at husfaderen sagde: ”Vi skal lige have et ”Sprok”. Og så fik man et mannakorn som afskedsord. Se, det var der en velsignelse ved. 

 

Jeg lærte at bruge mannakorn for mange år siden af en ældre kvinde, som jeg af og til besøgte i Vejle. Når vi havde fået vores kaffe, lagde hun kopperne til side og hentede sin mannakornkasse. Så skulle vi hver især tage blot ét mannakorn, og det kom der en god snak ud af.

 

Jo, mannakorn er et godt supplement til almindelig bibellæsning. Midt i travlheden kan det være en hjælp lige at bede over et mannakorn. Forleden fik jeg det samme ord to dage i træk fra hver sin mannakornkasse. Jo, man kan godt have to mannakornkasser i et hjem. Med ordet fra Sal.73,23-26 blev jeg rigt velsignet: ”Dog bliver jeg altid hos dig, du holder mig fast om min højre osv.”

 

Gode ord at tage med ud i hverdagslivet.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


In Christ Alone

af Keith Getty, Nordirland og Stuart Townend, England.
En af de worship lovsange der er lavet rigtig mange coverversioner af.
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Februar 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002