FORSIDEN
NOVEMBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDE



Dagens Ord Andagt
11. maj 2017



Glæd jer


 

Gal. 4,4: ”Glæd jer altid i Herren; jeg siger igen: Glæd jer!”

 

Fra mit køkkenvindue så jeg en stær fløjte velfornøjet, mens den slog ud med vingerne. Den sad øverst på foderbrættet og bare fløjtede. Det var en dejlig oplevelse at stå og iagttage den. Det var som om den havde så meget at fortælle om det spirende og vidunderlige forår.

 

Jeg kom til at tænke på vor dejlige stæresang, som jeg så tit har sunget i skolen med eleverne: ”Hør den lille stær, den er – å – så fornøjet. Morgenklokken ringer, og marken står i damp…. Den har ingen lektier, skal aldrig i skole, den kan gå og fløjte den hele lange dag.”

 

Senere gik jeg ud i haven for at rydde lidt op, og sangseancen gentog sig. Nu sad stæren øverst på husgavlen og fløjtede begejstret, mens vingerne nærmest sitrede. Åh, jo, vi kan glæde os over meget i denne forårstid. Vi må virkelig nyde foråret og tag ved lære af vore glade sangfugle, som har så travlt med at slå tonen an.

 

Også Paulus, vor store hedningeapostel, havde travlt med at slå tonen an. Han opfordrer os til glæde i Filipperbrevet: ”Glæd jer altid i Herren; jeg siger igen: Glæd jer!” I samme brev giver han os baggrunden for glæden. Det er Jesus, som gav afkald på alt for at tilvejebringe en frelse for os alle. Han ydmygede sig selv og blev lydig til døden, ja døden på et kors. Derfor har Gud højt ophøjet ham og givet ham navnet over alle navne. Det er værd at være fornøjet, for Jesus har fuldbragt en evig frelse for os, og han har besluttet at være vor bror og fortrolige.

 

Evangelisten Lukas bruger ordene ”stor glæde” et par gange. Da lovsangen lyder på Betlehems marker lyder det: ”Se, jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket”, og da han skal afslutte sit evangelium skriver han: ”Da tilbad de ham og vendte tilbage til Jerusalem med stor glæde. Og de var stadig i Helligdommen og priste Gud” Luk.24,52-53.

 

Lovsang løfter os op, og det er den muldjord, Gud bruger, når han skal velsigne os. Så giv Gud en lovsang. Syng lige så fornøjet som stæren og slå armene ud.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


Make My Life A Prayer To You`

Med og af Keith Green




 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 



Maj 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
18 
19 
20 
21 
22 
 
 
 
 




Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.




Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. 



Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679






MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 



Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002