FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
11. maj 2015


I Ham formår vi


 

Fil. 3,14: ”Alt formår jeg i ham, som gør mig stærk”

 

En dag gjorde en ven mig opmærksom på en fin video på YouTube. Jeg blev selvfølgelig nysgerrig, og min nysgerrighed blev ikke gjort til skamme. I ca. 4 min. følger vi en fars fantastiske opmuntring til sin handicappede søn. Faderen gennemfører simpelthen en triatlon – 4 km svømning, 180 km cykling og 40 km løb - med sin søn. Samtidig lytter vi til en vidunder stemme, som synger ”My Redeemer lives”. Triatlonpræstationen og sangen går op i en højere enhed.

 

 

Sjældent har jeg været så begejstret for en video, fordi det hele er en stor prædiken – en stor lignelse, som har mange paralleller til menneskelivets mange facetter.

 

Sønnen Rick spurgte engang sin far, om han havde mod på at løbe en maraton med ham. Det gjorde de så mange gange. Til sidst spurgte sønnen om faderen ville tage ham med på en triatlon- tur. Triatlon er utrolig træningskrævende. Der må trænes igen og igen på svømning, cykling og løb.

 

En gennemført triatlon er en kæmpe præstation. Man kan selvfølgelig variere løbet med f.eks. 1,5 km svømning, 40 km cykling og 10 km løb – eller igen nøjes med det halve, men Dick Hoyt, som har en militæruddannelse gennemførte den store strækning, og sønnen Rick ”fulgte med”.

 

Det filmen understreger så stærkt er faderens satsning på sin handicappede søn. Igennem mange år har de som et team ”Team hoyt” gennemført mange løb. Faderens fine topform gør tingene muligt, og vi andre får en prædiken for livet om, at Guds kraft udfolder sig i magtesløshed.

 

Vel - kig selv med på ”YouTube” https://youtu.be/RmgbHbMLouw Videoen giver samtidig - indledningsvis - en fin baggrund for det hele. Og nyd så videoen og bliv styrket i, at Gud formår at bringe dig og mig gennem livet, for han har både styrke og muligheder.

 

”My Redeemer Lives” er et herligt budskab. Min konge lever. Ham, der har al magten i himlen og på jorden, er i live. Derfor kan han også understøtte os i vor magtesløshed. Og synes magtesløsheden for ubelejligt og voldsom, kan han trøste os med sit livgivende ord, for han vil aldrig slippe os eller forlade os. Intet sted, ingen situation er vi overladt til os selv, når vi klynger os til ham, som rummer alle løfter.

 

Se evt. en anden version med historien om Team Hoyt. Der henvises til, at mennesker i enighed - kan opnå alt, at vi skal arbejde i teams og aldrig alene https://youtu.be/Adubrj3yya8

 

Gud skal alting mage,

MÆGTIG I DE SVAGE

han sig altid ter,

skulle eller kunne

nogen gå til grunde,

som på Herren ser?

Allesteds

da vel tilfreds!

Alting står udi hans hænder,

al din trang han kender

                                     Nr. 29 i DDS


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Ære

Af lovsangerne Trine Berg, Rie Burfelt og Annette Von Der Lieth, Roskilde Vineyard.
Lovsangen “Ære” er skrevet af Elisabeth Dios, Oslo Vineyard


 


 

   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Maj 2015. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
18 
 
 
 
 
19 
20 
21 
22 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002