FORSIDEN
NOVEMBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
10. maj 2017Livstegn


 

Sl. 86,17: ”Giv mig et tegn på din godhed, Herre, så mine fjender med skam må erkende, at du hjælper og trøster mig.”

 

En af vores børn var med sin ægtefælle taget på en rejse. De lovede at ringe ved middagstid, men klokken blev både tolv og et og halvto, men et kvarter i to ringede telefonen og en glad stemme lød: ”Nu er vi ankommet”, og jeg glædede mig selvfølgelig over dette livstegn.

 

Vi forældre glæder os over ethvert livstegn fra vores børn. Billedet kan godt overføres til forholdet mellem Gud og os, for vi ønsker gerne livstegn fra vor himmelske far og han fra os.

 

Citatet øverst på siden er fra ”tjenerens bøn” af David. En herlig bøn, som enhver kristen bør læse flere gange om året, for der er så meget godt at hente i den. David afslutter sin bøn med at bede om ”et tegn på Guds godhed”.

 

David fik lov til at se Guds godhed på mange måder, men Guds hemmelighed i Jesus Kristus kunne han kun se profetisk. Vi andre får ved troen lov til, at se Jesus som et stærkt tegn fra Gud.

 

Som hebræerbrevets forfatter skriver: ”Mangfoldige gange og på mangfoldige måder har Gud i fortiden talt til fædrene gennem profeterne, men nu ved dagenes ende har han talt til os gennem sin søn, hvem han har indsat som arving til alle ting, ved hvem han også har skabt verden.

 

Han er Guds herligheds glans og hans væsens udtrykte billede, og han bærer alt med sit mægtige ord.” Hebr.1-3. Se, det er Guds store livstegn: Jesus, født af en kvinde, korsfæstet, død og begravet, men på tredjedagen opstået fra de døde, og nu siddende ved sin fars højre hånd, hvor han ivrigt går i forbøn for os.

 

Ud over dette store tegn fra Gud, har vi også lov til i vores bøn at føje til: ”Herre, giv mig et tegn på din godhed midt i min hverdag og midt i det vingårdshjørne, som du betroede mig.”

 

Jeg kan ikke tælle dem alle,

de tegn på Guds godhed, jeg fik:

som dugdråber så jeg dem falde

i glimt for mit undrende blik.

Jeg kan ikke tælle dem alle,                 

de tegn på Guds godhed, jeg fik.

                             Lina Sandell


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkDagens Worship Lovsang


Se op

Af og med Linnea Dam Ebbesen der skrev sangen til sangskrivning på Efterskolen Solgården. Solgården er en kristen efterskole i regi af Luthersk Missionsforening.
Sangen handler om, at man ikke bare skal give op, selvom at man tænker på så mange ting, som bare kan få én til at synke ned igen.


 


 

   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Maj 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
18 
19 
20 
21 
22 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002