FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
1. juli


Nåden er størst 

1. Pet. 5,10: ”Men al nådes Gud, som kaldte jer til sin evige herlighed i Kristus Jesus, han vil, efter at I en kort tid har måttet lide, selv fuldt ud berede, styrke, bekræfte og grundfæste jer.”

 

En dag fornylig fik jeg en helt speciel oplevelse i forbindelse med fernisering i Galleri Bibelland.

 

Jeg mødte en gæst, som fik historien bag en af mine skulpturer. Jeg fortalte, at skulpturen faktisk havde ligget hengemt i et skur gennem godt 40 år. Forklaringen var den, at jeg syntes, skulpturen var alt for dyster og alvorlig, så jeg mente ikke, jeg kunne være bekendt at udstille den sammen med mine andre skulpturer. Men det gik nu helt anderledes.

 

Jeg havde lovet at udstille en ny figur til Indre Missions årsmøde på Mørkholdt Strandcamping, men da jeg sidste år lå undredrejet på grund af sygdom fik jeg ikke noget nyt lavet. Jeg tænkte så på min gamle skulptur, som jeg fik frem i lyset. Jeg gav den en spændende overflade med grafitpulver og sort maling og fik den afleveret til den ny udstilling. Komiteen havde sat et par præmier på højkant mod, at publikum skulle komme med forslag til en titel på skulpturen. Jeg fik faktisk over 100 titler (se andagt d. 14.juli 2014), hvoraf mange var virkelig gennemtænkte.

 

Jeg skulle nu vælge det forslag, som jeg syntes bedst om. Det blev titlen ”Nåden er størst.” En god ven sagde til mig om skulpturen: ”Det er noget af det bedste, du har lavet!” Jeg blev selvfølgelig både beæret og glad.

 

I dag fortalte jeg så historien videre til en interesseret gæst. Pludselig siger han til mig, at titlen er velvalgt, og så førte han mig om på den ene side af skulpturen.

 

”Se, fra den her vinkel,” sagde han, ”har du understreget titlen ’Nåden er størst’. Vi ser kun lidt af personen, men det solide kors, som skjuler personen, udtrykker tydeligt nådens styrke, så nåden er størst.”

 

Jeg blev selvfølgelig glad for denne iagttagelse, som gav skulpturen endnu et løft. Jo, det er sandt ”Nåden er størst”.

 

”Herre, du velsigner den retfærdige, du dækker ham med nåde som et skjold.” Sal.5,13


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkStill

med Hillsong.

  

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Juli 2017. Vælg dato herunder:

 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002