FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
1. april 2017! ! !

Klik her hen til Dagens Ord Andagt i nyt design.
Websitet tilpasser sig alle skærmstørrelser.
SmartPhones, tablets, bærbare, monitorer og SmartTV.En varm opfordring


 

Es. 40,9: ”Stig op på et højt bjerg, du Zions glædesbud, løft din røst med kraft du Jerusalems glædesbud, løft den uden frygt og sig til Judas byer: ”Se, jeres Gud!’ ”

Es. 40,9: ”Du herold med de gode nyheder, gå op på bjergets top og råb af dine lungers fulde kraft, så hele Jerusalem kan høre det! Læg ingen bånd på dig selv, råb uden frygt til alle Judas byer: ’Jeres Gud er på vej!’

 

 

I dag bruger vi to oversættelser af samme vers, fordi disse to supplerer hinanden godt - og, at vi på denne måde får fuld forståelse for, hvad Esajas har på hjerte.

 

Vi har masser af missionsbefalinger i Bibelen – varme opfordringer til at bringe evangeliet videre. Her hos Esajas får vi alle en varm og konkret opfordring til at gøre noget ved sagen.

 

Vi skal ikke som strudsen gemme hovedet væk, men tværtimod løfte vore hoveder og frimodigt udråbe Guds kærlighed til mennesker. Vi skal ikke på grund af misforstået hensyntagen lægge bånd på os selv og så kun sige det som er oppe i tide. Det er der jo nok andre, der kan. Nej, vi skal sige det, som ligger os på hjerte og så gøre det, når lejlighed byder sig.

 

”Jeres Gud er på vej!” skal der råbes. Gud er engageret, han ønsker at jævne vejen for enhver, som har fællesskab med ham. Han ønsker at gribe ind, men forudsætningen er at vi lader os bruge og er parat til at bringe de gode nyheder videre, så skal Gud nok sørge for resten.

 

”Jeg er glad for at vide at du står på muren og holder øje med og viser flag!” Sådan udtrykte en kristen sig til en evangelist, som ønsker at stå midt i Guds vilje. En varm opfordring kan man vist godt sige.

 

Evangelisten modtog det i den ånd, det var sagt og blev stærkt opmuntret til at forsætte sin gerning, nemlig at stige op på et bjerg og råbe budskabet ud, mens der endnu er tid.

 

Vi ved jo alle, at der kommer en tid, hvor ingen kan arbejde, som Jesus så rigtigt siger i Johs. 9,4: ” Vi må gøre hans gerninger, som har sendt mig, så længe det er dag; der kommer en nat, da ingen kan arbejde.”

 

Så kære læser! Står du et vingårdshjørne, så glæd dig over Guds varme opfordring til at fortsætte. Læg ikke ploven til side, selv om du synes, at det bliver til så lidt. Gud ser også efter den lille plov.

 

Det er ikke altid den store plov med de mange skær, der tæller i Guds rige. Giv Gud dine idéer, og han vil hjælpe dig (der var i øvrigt en dreng, som kun havde fem brød og to små fisk – og det slog til).

 

Du, som gør den svage stærk,

gør os varme for dit værk,

for det allerstørste.

                 Sidste tre linier af salmen

                ”Herre Jesus, stærk og mild.”


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship LovsangYour Love Never Fails

Med Newsboys


  

   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 April 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
13 
 
 
 
 
 
14 
15 
16 
17 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002